Indfarvet spartelmasse kan pifte ethvert rum op

​Drømmer du om at skabe et stilrent men unikt rum i dit hjem? Så kan du med fordel anvende spartelteknikken indfarvet spartelmasse. Dette pifter nemlig ethvert rum op på ingen tid. Hos Maler Eliten er vi specialister i indfarvet spartelmasse, som vi tilbyder til kunder i og omkring Storkøbenhavn, København og Nordsjælland.

Indfarvet spartelmasse er farvet spartling, som giver en anderledes og mere levende overflade på væggen. Spartelmassen fås i farver, der er inspireret af den skandinaviske stil, og som passer ind i ethvert hjem. Typisk anvendes indfarvet spartelmasse på én væg i rummet, som så tilføjer et unikt og personligt touch.

Flere fordele ved at anvende indfarvet spartelmasse

Medfarvet spartelmasse følger desuden en række fordele. Denne nye spartelteknik giver ikke bare et råt og lækkert look; det er også slidstærkt og rengøringsvenligt, hvilket gør det meget anvendeligt i stedet for fliser i vådrum.

​Ønsker du at give dine betonoverflader et minimalistisk look, som samtidig er unikt og moderne, så bør du overveje at benytte dig af farvet spartelmasse.

​Dette adskiller sig nemlig fra almindelig maling, hvilket har gjort teknikken populær i mange hjem. Her hos Maler Eliten er vi specialister i indfarvet spartelmasse, hvorfor vi kan udføre det til hver en tid.

Ring til os for at høre nærmere

Hvad end du kunne tænke dig at pifte dit betongulv op på dit badeværelse eller en af væggene i stuen, så er det muligt med indfarvet spartelmasse. Vi tilbyder også epoxy gulv og andet malerarbejde. Her på siden står vi altid klar til at hjælpe kunder med et mere spændende og stilfuldt hjem. 

Du kan ringe på telefon 42 58 89 59 eller skrive til malereliten@gmail.com​, og så vender vi tilbage hurtigst muligt med mere information. Vi kommer naturligvis også gerne ud til dig og giver et godt tilbud.​

Vi kan give et ca. tilbud, du bliver ringet op

Gratis uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

Maler Eliten

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger. Benyt vores faglige kompetence og lad os fra starten vejlede dig.

Byggeriets ankenævn

Kontakt

Solvang 34, 2640 Hedehusene

Telefon: 42 58 89 59