Epoxy gulv er holdbart og nemt at vedligeholde

Går du og overvejer at udskifte dit gulv, bør du kigge nærmere lige her. Hos Maler Eliten tilbyder vi nemlig epoxygulvmaling, som har en række fordele, du kan læse meget mere om her på siden. Vi står til rådighed for kunder i og omkring Storkøbenhavn, København og resten af Nordsjælland.

Vælger du at anvende epoxy gulv, følger der flere fordele. For det første kan det anvendes alle steder — både i din garage, på badeværelset, i gangen, bryggers, konferencerum eller lobby. Mulighederne er altså mange ved anvendelse af epoxy gulv. Derudover er det holdbart, skridsikkert, nemt at vedligeholde og stærkere end beton.

Hvad koster et epoxy gulv?

Grundlæggende koster epoxy gulv det samme som almindeligt gulv, hvilket er omkring 450 kr. pr. kvadratmeter. Det er altså ikke dyrere end et almindeligt gulv, selvom fordelene er mange.

Vi tilbyder maling af epoxy gulve til både private og erhvervskunder. Vi udfører også 3D-epoxygulve, som er mere velegnede i erhvervssammenhænge. 

​Når der arbejdes med epoxy gulve, kræves der nogle særlige dosisforhold, som man skal have et kursus i. Derudover kræver det de rette værnemidler såsom masker og dragter. Det kan derfor godt betale sig at få en professionel til at udføre arbejdet, hvilket vi gerne gør for dig.

Kontakt os for mere information

Hos Maler Eliten tilbydes altså flere former for epoxy gulve, blandt andet 3D epoxy gulv. Vi er kompetente til at udføre arbejdet, og vi garanterer en god pris hver gang. Udover epoxy gulv tilbyder vi også indfarvet spartelmasse og andet malerarbejde. 

Kontakt os på telefon 42 58 89 59 eller på mail malereliten@gmail.com, hvis du ønsker at vide mere.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi kan give et ca. tilbud, du bliver ringet op

Gratis uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Besøg os på​

Facebook​

Følg med på vores Facebookside, hvor vi løbende opdaterer om tilbud, nyheder m.m.​

Maler Eliten

Kvalitet og æstetik er kernebegreber i vores arbejde, og vi sørger altid for at levere et færdigt arbejde, der står mål med dine forventninger. Benyt vores faglige kompetence og lad os fra starten vejlede dig.

Byggeriets ankenævn

Kontakt

Solvang 34, 2640 Hedehusene

Telefon: 42 58 89 59